понеділок, 29 серпня 2011 р.

Спроба "першовереснева"

...ще похвалюсь :). На хвилі азарту до скрапбукінгу я вирішила запакувати і прикрасити невеличкі подарунки (книжечки на згадку) похресницям на їх перше 1-ше вересня.

В "Арт-крамничці" можна купити досить дешево кольоровий папір, який гарно підходить для пакування подарунків - просто однотонний, ідеальний в якості фону. То я теж спробувала.

До слова, я тут поставила мітку "квілінг", але не знаю, чи це зовсім правильно - я використовую всі елементи, які приходять на думку - дещо може називається по-іншому....Але я вигадую собі сама, то з термінами звиняйте :).

Перший пакунок оформила квіточками (всі зроблені по-різному).

Квітка-мачок:
смужку червоного паперу (він такий дивний, трошки схожий на тканину - купила в Центрі паперу) позбирала складочками і переселила червоною ниткою, зробивши коло. По центру приклеїла вирізану з темного паперу серединку - у формі якоїсь типу "амеби" :) - і додала пару камінчиків для об'єму.

Квітка-незабудка:
тут чисто квілінг - серединка як ромбик (спіральку затискаємо з чотирьох кутиків пальцями), кілька пелюстків у формі крапельки (затискаємо спіральку з одного боку), а кілька - у формі листочка (затискаємо спіральку з двох протилежних боків).

Квітка-ромашка (правда рожева :)):
це видивилась в якомусь ролику з інтернету - перше робиться спіралька для серединки, а тоді беремо смужечку не звичайну тонку, а трошки ширшу, якій з одного боку робимо ножицями "бахрому"; далі цю бахромисту смужку кріпимо до серединки і накручуємо поверх - вкінці пальцями притискаємо "бахрому" в різні боки = виходить пухнаста квітка.

Також використала всякі детальки - камінчики, ...таку червону штуку, назви якої я не знаю, але яку можна впізнати на знимці :) , вирізала з золотистого паперу листочки.
Одним словом, отаке вийшло:




Другий пакунок - з метеликом. Тут взагалі "політ фантазії" :). Виявила, що можна робити просто хвилясті смужечки фігурними ножицями - коли спершу відрізати раз, а потім попри старий зріз паралельно ще раз. Результат:



Так що піду вітати моїх дівчаток не з порожніми руками - раз плюс, а другий плюс знову у гарному настрої :)

3 коментарі:

chrishoneybee сказав...

ото подумалось: люблю тебе дуже дуже :)

Olesya сказав...

:)взаємно

Джері сказав...

круто!!!=)) я б хотів теж таке навчитися=))
підпис: цікаві факти та ідеї всього за 10хв
http://fantazior.blogspot.com/