понеділок, 26 лютого 2018 р.

Пуклякації у розпалі

За вікном - впевнений і глибокий мінус, тож прогулянку доводиться замінити на щось цікавеньке вдома. Цікавеньке - це означає, що мама щопівгодини мусить включати генератор ідей :). Дійшла черга і до прикуплених маленьких ножичок та завбачливо  прихованого кольорового паперу - на випадок, якщо доведеться відтягувати момент "фааааабиии!!" (себто "фарби", що означає закалапуцькані півкімнати, замочений одяг і вигадливі натільні розписи :) ). З двох зол вибираю чистіше - вирізання. Оскільки різати вміємо лише по прямій - пробую імплементувати думку, що будемо вирізати травичку :), але доводиться врешті витягувати всі кольори.

 

Трохи спокою -і маю дві гори дрібно насіченого барвистого сіна замість травички. З одного боку, най си тнуть...з іншого - треба би ще й мораль знайти у тій всій історії.

Беремо чистий аркуш паперу, видаємо їм ще й пальчикові клеї (ними вміємо користуватись, бо то "як губки малювати" :D).... ну і пробуємо щось з нічого створити. Пуклякація!!!! Ги. То прямо новий вид мистецтва...у мами він вийшов трохи з нальотом імпресіонізму :).


Ну що, Моне зацінив би? Impression ще той :).



 Упс, це вже інший процес. Теж творчий :)

Немає коментарів: