вівторок, 1 січня 2019 р.

Ідеї до новорічного святкування

Давненько ми не святкували Нових Років весело, шумно та довго. Мабуть, то навіть і не через малят...хоча відколи вони з'явилися, то святкування стали досить таки...камерними :).

Пам'ятаю зовсім таки перше новорічне святкування в якості батьків - це була просто коротка зупинка у круговороті завдань :D. Ми тоді вклали гномиків,сіли на диван, задерли ноги на табуретку і ....о диво...разом подивилися серію якогось серіалу! :D Друга за рахунком "новорічна вечірка" вже включала мандаринки, свічки і шампанське, а третя - навіть калякання до 4 ранку із сусідами ( і за сумісництвом колегами по батьківству, бо у них доня - одноліток нашим).

Цьогоріч я несподівано виявила у собі заряд бажання організувати якусь "культурну програму". Планувалися знову посиділки із сусідами...але вони несподівано захворіли :(.

Тож наразі розповім  про деякі ідейки, більшість із яких - то або оранжування відомих, або їх recycling.

1) "Свинські " фототеги. Ось такі, які робилися впродовж 20 хв:




2) Незмінні і вічні фанти за задумом мали поєднуватися із новорічними гаданнями: кожен мав би витягувати номер, що роздавав би завдання, а також вів би до подарунка-віншування ну чи пророцтва на наступний рік.

Номери кріпилися на звороті карт із гри про Свинку Пеппу :)


Подаруночки були символічні і за змістом поєднувані із "пророкуваннями":

набір батарейок - "заряд енергії для здійснення нового"
супер-клей - "несподівана суперсила у новому році"
пакетик соломинок для коктейлів - "багато гостей"
пачечка із різнокольоровими нитками - "зав'яжуться нові знайомства"
блок клейких папірчиків для нотаток - "калейдоскоп ідей"
декілька хлопавок - "багато приводів для святкувань"
пальчиковий клей - "стосунки стануть ще міцнішими"


Ну а фанти мали бути на зразок: один малює свинку до половини, загортає так, щоб видно було лише закінчення ліній, а другий отримує завдання продовжити і домалювати ратички (не бачивши верху свинки).

Ще була ідея спершу загадати всім за обмежений час (побутує ж чимало всяких народних традицій на час бою курантів - чокання шампанським, записування і спалювання бажань, поцілунки....тощо) понаписувати якомога більше слів на букву "С" (ну бо ж С-винка), а потім комусь дати завдання вигадати такий тост-історію, щоб зустрілися всі із цих слів.

В результаті ми таки мали гостей, із якими пофотографувалися і обмінялися подарунками-передбаченнями. А щось іде в скарбничку ідей ;).


З Новим Свинським 2019 Роком :) !

Немає коментарів: